Hírek

 
Pályázati felhívás KFI szakkiállításon való részvételre hazai, kutatás-fejlesztésre és innovációra alapuló start-up vállalkozások számára
A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) egyik legfőbb feladata a hazai kutatás-fejlesztés és innováció nemzetgazdasági szintű ösztönzése, a hazai start-up ökoszisztéma kialakításának szakmai támogatása, a vállalkozói szféra hálózatosodásának előmozdítása. A NIH 2013. június 11-12. között rendezi meg az Innotrends Hungary 2013 elnevezésű konferenciát és szakkiállítást, amelyhez kapcsolódóan pályázati felhívást tesz közzé a hazai, kutatás-fejlesztésre és innovációra alapuló start-up vállalkozások kiállítóként való részvételére.

A hazai KFI eredményeket bemutató szakkiállításon résztvevő start-up vállalkozásokat a NIH nyílt pályázati formában kívánja kiválasztani, amelynek keretében az értékelés során felállított rangsorban az első 30 hazai vállalkozás kaphat térítésmentesen kiállítói helyet a kutatás-fejlesztés és innováció területén általuk megvalósuló innovatív ötletek, termékek és szolgáltatások bemutatására.

Bővebben

2013. április 9.

Vissza