Hírek

 
Tagokról

Az Innogrant Consulting által – a magas szintű, minőségi szolgáltatások és a korábbi együttműködések alapján – felkért Dél-alföldi Innovációs Tanácsadói Klaszter (DITAK) alapító partnerek, valamint az újonnan csatlakozott partnerek ABC sorrendben a következők:

 

Csanád Audit Kft.

A 2005-ben alakult vállalkozás fő tevékenységi körébe az adószakértői, könyvvizsgálói, számviteli, beszámolási és könyvelési szolgáltatások tartoznak. A hálózatban könyvelési és adó tanácsadási szerepet tölt be.

Bővebben...

tl_files/ditak_content_img/logo/digital-logo.png

Digital Kft.

A vállalkozás fő profilja számítógép hálózatok és informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése és rendszertámogatása. Cisco, HP és Intel viszonteladói partner. 

Bővebben...

tl_files/ditak_content_img/logo/factory-logo.jpeg

FACTORY CREATIVE STUDIO Kft. 

A Factory Creative Studio Kft. Magyarország legnagyobb létszámú vidéki integrált ügynöksége és szoftverfejlesztő vállalata. Tevékenységét egy évtizede tervezőgrafikai, kreatív ügynökségi, reklámipari munkákkal kezdte. Napjainkra a K+F tevékenysége vált jelentőssé, valamint szoftver- és újplatform fejlesztés folyik a vállalatnál.

Bővebben...

tl_files/ditak_content_img/logo/innogrant-logo.png

Innogrant Consulting Kft.

Az Innogrant Consulting Kft. innovációs tanácsadás, k+f projekt-fejlesztés és forrásközvetítés terén biztosít komplex üzleti szolgáltatásokat. Küldetése, hogy aktív hídképző szervezetként elősegítse az innováció-orientált vállalkozások fejlesztését és az egyetemi-ipari kapcsolatok erősödését.

Bővebben...

tl_files/ditak_content_img/Logo_vagott_kek_Laser.jpg

Laser Consult Kft.

A Laser Consult Kft. 1992-ben alakult azzal a céllal, hogy komplex innováció menedzsment szolgáltatások nyújtásával végigkísérje ügyfeleit az innovációs ötlettől kezdve egészen a szellemi termék értékesítéséig.

Bővebben...
tl_files/ditak_content_img/logo/szinergia-logo.png

SZINERGIA Kft.

A Szinergia Kft. 1994-ben alakult, teljes egészében magyar és belső tulajdonlású üzleti vállalkozás a magyarországi változásmenedzsment, vezetési tanácsadás, projektmenedzsment és képzések területén.

Bővebben...

tl_files/ditak_content_img/TeT_logo.jpg

Tudományos és Technológiai (TéT) Alapítvány

A TéT Alapítvány abból a célból jött létre, hogy elősegítse a hazai és nemzetközi tudományos, kutatási és fejlesztési tevékenységeket. Kiemelt prioritása a magyar K+F társadalom nemzetközi kapcsolatainak fenntartása és bővítése, valamint a kutatóintézetek, egyetemi kutatóhelyek és vállalkozások nemzetközi K+F együttműködésének szélesítése. 

Bővebben...
tl_files/ditak_content_img/logo/valdeal-logo.png

ValDeal Innovációs Zrt.

A ValDeal Innovációs Zrt. magyar tulajdonú tanácsadó magánvállalkozás, mely innováció-menedzsmenttel, azaz a találmányok fejlesztésével, kutatási eredmények hasznosításával foglalkozik. 

Bővebben...

tl_files/ditak_content_img/logo/szte_en.jpg

Szegedi Tudományegyetem Kutatás - fejlesztési és Innovációs Igazgatóság

A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóságának legfontosabb feladatai közé tartozik az egyetemi alkalmazott kutatás-fejlesztési tevékenység menedzselése, az Egyetem tulajdonában lévő szellemi alkotások hasznosítása, az intézmény szellemitulajdon-portfóliójának kezelése és bővítése. 

Bővebben...

tl_files/ditak_content_img/logo/szte_en.jpg

Szegedi Tudományegyetem Kutatóegyetemi Kiválósági Központ (SZTE KKK)

A kutatási eredményeknek, az innovációs sikereknek és az oktatók kiváló tudományos tevékenységének köszönhetően, a Szegedi Tudományegyetem 2 856 331 580 Ft támogatást nyert Kutatóegyetemi Kiválósági Központ létrehozására 2010-ben, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjának, „A felsőoktatás minőségének javítása a kutatás-fejlesztés-innováció oktatás fejlesztésén keresztül” (TÁMOP-4.2.1.B-09/1/KONV)  megnevezésű pályázatán.  

Bővebben...

tl_files/ditak_content_img/logo/szte_en.jpg

SZTE Környezet- és Nanotechnológiai Regionális Egyetemi Tudásközpont (KNRET)

A Kutatásmenedzsment Központtá (KMK) 2011-ben átnevezett Környezet-, és Nanotechnológiai Regionális Egyetemi Tudásközpont (KNRET) a Szegedi Tudományegyetem vezetésével 2005-ben alakult a Pázmány program keretében, 10 konzorciumi tag részvételével.

Bővebben...